Y4L 12-14

Next is de volgende fase in jouw leven. De onbezorgde basisschooltijd is voorbij en je gaat naar het avontuurlijke voortgezet onderwijs. Een tijd waarin je nieuwe vrienden leert kennen; nieuwe ideeën, meningen en overtuigingen opdoet en keuzes moet maken die een impact hebben op de rest van je leven. Al deze dingen doe je niet alleen, maar samen met Jezus en je vrienden.

Samen met andere jongens en meiden van 12 t/m 14 jaar komen we elke vrijdagavond bij elkaar. Op deze avonden ontmoeten we Jezus en bouwen we aan onze vriendschap met Hem en met elkaar. We pakken een stuk van de bijbel om met elkaar door te lezen, over te praten en te bidden. Verder hebben we fris en snacks, spelen een potje tafeltennis of doen een lekker maf spel, en elk jaar hebben we een te gek kamp!

Tijdens de clubavonden helpen we je ontdekken wie Jezus voor jou kan zijn. Maar ook, welke gaven en talenten God je gegeven heeft en hoe je die kunt gebruiken in jouw eigen leven. Je zult merken dat Next een plek is waar je gewoon jezelf mag zijn, vrienden kan maken en een gave avond kunt hebben!

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar? Dan ben je meer dan welkom in Voorthuizen!

 

Wanneer


houd de agenda van Life Voorthuizen in de gaten

Tijd
 19.45-21.30 uur

Voor wie?
12 t/m 14 jaar

Adresgegevens
Life Voorthuizen | Verbindingsweg 38a, Voorthuizen

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.