Alpha Diner & Cursus

Alpha is er voor iedereen!
Heb jij, je kennis, collega, je buur of je vriend(in) vragen over de zin van het leven en wat je (nog) hebt met het christelijk geloof? Overweeg dan eens, om mee te doen met Alpha!

Ontmoeten
Bij Alpha ga je tijdens een heerlijke (gratis!) maaltijd, ontspannen met anderen in gesprek over de zin van het leven en het christelijk geloof. Tijdens de huiselijke bijeen-komsten (7 in totaal) leer je elkaar beter kennen en is er alle ruimte om jouw vragen, twijfels en ideeën te bespreken.

Vragen
Iedereen kent momenten waarop hij/zij zich afvraagt: Waarom ben ik hier? Wat doet het er allemaal toe? Bestaat God wel? Wat héb ik aan het geloof ? Bij Alpha gaan we open en eerlijk in gesprek!

Ontdekken
Tijdens de Alpha-bijeenkomsten luister je ook naar inspirerende verhalen, die ingaan op vragen als: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden en Bijbellezen: waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Sàmen ontdek je – voor het eerst of opnieuw – wat het christelijk geloof inhoudt.

Pre-Alpha
Wil jij (misschien) betrokken zijn/meewerken aan Alpha? Kom dan naar de 3 voorbereidingsavonden op 9 september, 23 september en 7 oktober (maandags), waar Rien en Henny input geven over getuigen en evangelisatie en de ins en outs bespreken van Alpha en je een indruk krijgt van wat jouw rol (eventueel) kan zijn. Locatie: Pand 34 Verbindingsweg Voorthuizen, opgave niet nodig.

 

Data diner & cursus

maandagavonden om 18.30 uur

Alpha Diner | 14 oktober

Cursusdata | 28 oktober, 4,11 en 18 november,
alpha weekend 22 en 23 november, 2 en 9 december.

Locatie
 De Stroud, Brinkstraat 91 Putten

Opgeven
klik hier

Pre-Alpha
maandag 9 en 23 september en 7 oktober, van 19.30 – 21.00 uur.

Overige informatie
www.alpha-cursus.nl