Jan & Heidy

Jan en Heidy hebben een duidelijk verlangen voor life@home: "Ons verlangen is dat life@home een plek is om relatie te bouwen, laagdrempelig zodat je iedereen mee kunt nemen. Gezellig samen eten. Een plek waar kinderen ook een belangrijke plek in zullen nemen."

Om dit handen en voeten te geven eten ze elke life@home avond samen. Iedereen is vanaf een uur of 17.00 s 'middags al welkom! (Dan kun je gewoon daar je eten verder klaar maken) Dit geeft ouders met kinderen de gelegenheid om al eerder aan te schuiven (en eerder weg weer weg te gaan indien nodig) en mensen die later uit hun werk thuis komen kunnen dan wat later aanschuiven. Vanaf ca. 18:00 is het lopend buffet geopend.

Voor mensen die juist iets later willen komen is de gelegenheid om gewoon later binnen te stappen, terwijl de eerste met jonge kinderen alweer naar huis kunnen gaan bij wijze van spreken.

"We hopen dat Life@home een plek gaat zijn waar we relatie/vriendschap bouwen met elkaar en omzien naar elkaar en de mensen om ons heen. We helpen elkaar waar we kunnen, bemoedigen elkaar, zoeken samen God zodat we meer van Hem ontdekken. Een veilige plek om even in de rust te zijn in het midden van een week."

Wees welkom en neem je vrienden mee!

Wanneer

Woensdag (eerste en derde van de maand)
Inloop 17.00 uur | start 18.00 uur 

Situering

Contactgegevens
Stolp 20, Voorthuizen
tel | 06-44014918