Superkamp 2020

Wegens de richtlijnen van het RIVM aangaande het corona virus zijn wij genoodzaakt deze bijeenkomst te annuleren. Wij nemen uiteraard z.s.m. contact op met degene die zich reeds hebben opgegeven.

Van 1 t/m 3 mei 2020 zal er een geweldig kinderkamp georganiseerd gaan worden voor de kinderen uit groep 4 t/m 8. Een weekend waarin we God en elkaar beter mogen leren kennen. Leren over God en met God. Leren van elkaar en met elkaar. Daarnaast zal er tijd zijn voor sport- en spelactiviteiten. En natuurlijk gaan we ontzettend veel lol hebben met elkaar.

Reactie van een ouder over het kamp van afgelopen jaar
"De verwachtingen waren hooggespannen; ze hadden er veel zin in! Dat was van te voren al merkbaar: vanaf de uitnodigingsmail en de kampbrief tot aan de fijne ontvangst door het team. Bij aankomst konden we nog even wat bijzonderheden over onze kinderen kwijt aan de groepsleiding. Het blijft toch spannend om je kids een paar dagen uit te besteden! Natuurlijk hebben ze niet veel geslapen, maar wel onwijs genoten! Onze dochter (10 jr) vooral van het samenzijn en nieuwe vrienden maken. Spelletjes doen vond de jongste (8 jr) het allerleukst en voor de oudste (12 jr) was de kids-kerk het hoogtepunt; vooral het voor elkaar bidden en elkaar bemoedigden met een woord van God. En natuurlijk was ook het ‘keten’ met de kampleiding super!
Kortom, wij vonden het een Super kamp en zijn dankbaar dat onze kids deze ervaring rijker zijn!"

 

 

Wat
Superkamp 2020

Wanneer
vrijdag 1 mei 09.30 - zondag 3 mei 14.00uur

Voor wie
Voor kids van groep 4 t/m groep 8
Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Locatie
Kampeerboerderij “Kleine Voordijk”, Hoornsdam 6 in Putten

Wat je gaat doen
Toffe spelletjes, beetje sporten, lekker maf doen, chillen bij kampvuur!
Vriend worden van God en van elkaar

Wat je (mischien) leert
Je bent Uniek, er is niemand zoals jij, check! 

Kosten
60 euro per kind
100 euro voor 2 kinderen uit 1 gezin
140 euro voor 3 kinderen uit 1 gezin

Opgeven
 

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.