De Schatkamer

Iedere zondag zijn kleintjes van 0 t/m 2 jaar tijdens de dienst van harte welkom in kindercrèche de Schatkamer. Een betrouwbaar oppasteam staat klaar om uw kind met veel liefde op te vangen en te zorgen dat uw kind zich veilig voelt. 

In de groep wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met het ritme van uw kind. Ook wordt er aandacht besteed aan bijzonderheden zoals allergieën of medicijngebruik. Wilt u ons van tevoren laten weten waar wij op moeten letten? Komt uw kind vaker, dan zorgt de groepsleiding dat alle teams op de hoogte zijn van de specifieke gegevens van uw kind. Mocht er desondanks iets met uw kind zijn, kunt u erop vertrouwen dat wij u hierover aanspreken, u uw kind zelf kunt komen geruststellen.


De kinderen worden opgevangen in hun eigen ruimte. Zij kunnen er  slapen, kruipen, in de box zitten of spelen met de leiding en de andere kinderen. Dit alles geschiedt op een veilige manier. Halverwege de ochtend proberen wij in een kring aan tafel te eten en te drinken. Voor iedereen zorgen wij voor luiers, drinken en een koekje. Kan uw kind nog niet uit een kartonnen bekertje drinken wilt u dan een eigen beker van thuis mee geven? 

 

Wanneer

Zondagochtend, tijdens de samenkomsten

Let op: vaak is er de laatste zondag van de maand geen schatkamer.
Kijk voor de actuele planning hier

Tijd
10.00 uur tot eind samenkomst

Voor wie?
  0 t/m 2 jaar

Meedraaien in het team van Schatbewaarders?
Om te zorgen dat onze schatbewaarders zelf ook regelmatig naar de samenkomst kunnen, werken we met roulerende teams van ouders en andere vrijwilligers.

Bezoekt u regelmatig de zondagdienst en komt uw kind vaker in de Schatkamer? Of vind u/jij het leuk om met kleine kinderen om te gaan? Overweeg dan eens, om mee te draaien in het oppasteam. Je bent van harte welkom!

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.