Kees & Ellen

Kees en Ellen leiden al een aantal jaren met veel plezier een Life@Home: "Iedereen is welkom. Of je nou een korte of lange tijd met ons optrekt, we hopen samen onze levens een tijdje te delen en te zien hoe God in jouw en ons leven werkt. Samen te delen waar je sterk in bent, elkaar te helpen waar dat minder is. Eerlijkheid vinden wij dan ook heel belangrijk."

Kees en Ellen vertellen over wat een jaar lang investeren in elkaar tot gevolg kan hebben: "Het helpt voor de Life at Home als je er voor kiest om een jaar lang te komen en te geven wat je hebt, of dat nou tijd, voorbereiding, muziek of gezelligheid is. Wij hopen dat er in dat jaar een openheid ontstaat, waardoor je elkaars hart leert kennen, wellicht met geweldige gevolgen." Kees vervolgt "Ook is het geweldig te zien dat mensen groeien in hun relatie met God en hoe dat weer effect in hun leven heeft."

Wat je verder kan verwachten: Samen eten en meemaken wat God in onze levens doet, 

Kom en ervaar de warmte en gastvrijheid van Kees en Ellen. Bouw mee en investeer in deze Life@Home. Alle informatie kan je hiernaast vinden.

Wanneer

Woensdag (eerste en derde van de maand)

om 19.30 uur. 

Situering

Contactgegevens
van Breugelplantsoen 46, Barneveld (locatie kan wisselen)
tel | 0342 41 56 31
mail | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.