Richard & Lydian

Richard en Lydian hebben een warm en ruim hart: "Wij zijn gericht op iedereen die wil komen en graag wil horen en delen wat de Bijbel ons vertelt." Hun passie en liefde voor mensen blijkt als ze zeggen:  "Mensen kunnen bij ons een thuis verwachten, een plek om samen te groeien met Hem, in alle facetten." Richard en Lydian betrekken dat niet alleen op zichzelf, maar ook op anderen: "Wij stimuleren mensen hun passie voor Hem te vergroten. We leven met elkaar mee als familie en staan open voor groei."

"Voor onszelf is het een goed moment stil te staan en samen Gods woord te horen. Wij voelen dat het goed is een kring in Kootwijkerbroek te hebben en hiermee een licht te zijn."

Een programma draaien kan beperkend zijn. Belangrijk is: van God afhankelijk zijn. "Wij geloven als je met elkaar oprecht bezig bent vanuit Gods woord, er altijd wat gebeurt. Wij zijn aan het bouwen, onze visie is samen uitstappen in verschillende facetten."

Wanneer

Woensdag (eerste en derde van de maand)
20.00 uur, 19.45 uur koffie.

Situering

Contactgegevens
Grote Muntweg 5, Kootwijkerbroek
tel | 0342 44 29 24
tel Richard | 06 54 93 80 00
tel Lydian | 06 30 16 20 76
mail | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.