Henk & Bets

Henk en Bets hebben een duidelijk doel voor ogen met hun Life@Home: "Ons verlangen is mensen in een veilige omgeving in relatie met Jezus en elkaar te brengen. We willen mensen laten ontdekken wat hun identiteit in Christus is."

Deze Life@Home heeft een heel open karakter: "Onze groep staat in principe open voor iedereen, maar de praktijk is dat er vaak mensen met een kerkelijke achtergrond deel zijn (geweest) van de 'Puttenkring'." Henk en Bets wonen in Putten en brengen onder andere in hun woonplaats Gods leven waar ze open deuren ervaren.

Integriteit is een kernwaarde voor hen: "Wij vinden het belangrijk dat er integer wordt omgegaan met elkaar, zodat er veiligheid is om alles met elkaar te delen." Niet alleen veiligheid maar ook betrokkenheid is een waarde "We doen de Life at Home met elkaar. Als je bij ons komt, kun je verwachten dat je actief wordt ingezet, betrokken te zijn tijdens de kringavond, zodat we deze samen invulling geven."

Henk over hun visie "Onze visie voor dit jaar is dat door Gods woord en door gebed toe te passen in het leven van alledag, mensen zullen groeien. Het is mooi om dan te gaan zien dat gaven en talenten zich zullen ontwikkelen, en vermenigvuldiging zal plaatsvinden."

Wees welkom in Putten, maak kennis met Henk & Bets en alle anderen van deze Life@Home. Gegevens zijn hiernaast te vinden.

Wanneer

Elke eerste en derde woensdag van de maand,
inloop 19.45 uur | start 20.00 uur

Situering

Contactgegevens
Jacob Catsstraat 15, Putten
tel | 0341 35 36 04
mail | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige informatie
Life at Home komt bijeen in Putten.