Peter & Anne Marie

Peter en Anne Marie voelen zich bij het leiden van een Life@Home geroepen en bekrachtigd door God: "Geweldig dat Hij ons een kring heeft toevertrouwd en hier de gaven en talenten voor gegeven heeft."

In het leven tref je elkaar op verschillende momenten en in verschillende situaties. Je loopt voor een bepaalde periode met elkaar mee. Daarbij kan de Life@Home een rol spelen: "Wij willen graag een plaats zijn waarin mensen (een periode) met ons meelopen als kring. Voor de één zal dat zijn, tot rust komen, voor een ander groeien, met als doel meer van God ontdekken. Hem te ontmoeten en Hem steeds meer te gaan dienen." Dit gegeven boeit en drijft hen.

Peter en Anne Marie zijn echte relatie-mensen: "Onze Life@Home heeft geen specifieke doelgroep, iedereen is welkom! We hebben passie voor gezinnen met kinderen. We houden van relaties bouwen."

De avonden zijn divers en gevarieerd: allereerst gezelligheid en genieten van elkaar. Elkaar leren kennen, samen eten, bidden, God groot maken. "Wij vinden het belangrijk dat er respect is voor iedereen en dat we een helpende hand uitsteken waar nodig.
Wij willen een voorbeeld zijn en leren van elkaar."
Heel praktisch toepasbaar, en ook vol geloof: "Voor het komende jaar hebben we geloof voor verandering in levens van mensen. Dat ze bij ons tot rust zullen komen en hiervandaan stappen gaan maken om verder te gaan in het leven."

Wie wil dat nu niet? Word overweldigd door de warme relaties in deze Life@Home.

Wanneer

Eerste en derde woensdag van de maand: start om 20.00 (19.45 koffie)

Situering

Contactgegevens
Beekstraat 45, Barneveld
tel | 0342 41 67 05
mail | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.