Preken Rory & Cathi Mole

Rory en Cathi Mole wonen in Kaapstad en zijn als echtpaar al ruim veertien jaar werkzaam op het gebied van profetie. Ze trainen mensen en kerken in verschillende aspecten van het profetische.

In Efeze 4:11-12 staat het volgende: "En Hij heeft zowel apostelen als profeten gegeven, zowel evangelisten als herders en leraars, om de heiligen toe te rusten tot dienstbetoon, tot opbouw van het lichaam van Christus". Genoemde bedieningen zijn bedoeld om een gemeente naar een grotere mate van volwassenheid te brengen. Op het terrein van profetie betekent dat: Gods stem beter verstaan, voor de gemeente, anderen en jezelf.

Wij geloven dat dit echtpaar daarin een belangrijke bijdrage kan leveren, voor nu, maar vooral ook voor de toekomst. Om ons te helpen profetie als deel van de cultuur van Gods kerk op aarde te ontwikkelen. Van theoretische kennis naar een praktisch instrument in het leven van ieder gelovige.

Onderwijs is een wezenlijk onderdeel van kerk-zijn. Bijbels onderwijs is als gezond voedsel dat het lichaam sterk en vitaal houdt en het lichaam doet groeien. Dit onderwijs schijnt licht waar duisternis is en is in staat tot in het hart van de gemeente te spreken.

Preken terugluisteren

Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.