Connect

Connect is een bediening binnen onze LIFE Gemeente.
Het is geen counseling, waar de focus ligt op input en advies, maar een interactief, op gebed gebaseerd proces. De bedoeling is om de betreffende persoon in Gods aanwezigheid te brengen, een persoonlijke openbaring van Hem te ontvangen en God uit te nodigen genezing, herstel en vrijheid te brengen.
- Na een ‘aanmeldingsgesprek’ wordt de hulpvrager uitgenodigd voor een gelimiteerd aantal bijeenkomsten van elk 1-1½ uur.
- Het aantal bijeenkomsten verschilt per persoon en situatie. Gemiddeld 3-6 bijeenkomsten.
- Elke bijeenkomst wordt ondersteund door twee teamleden van Connect. Deze zijn niet professioneel, maar wel in staat en toegerust om het proces te leiden.

Connect is slechts één van vele manieren waarop God genezing en herstel brengt. Als mensen worstelen met hun geestelijke groei, en/of geen vrijheid ervaren in bepaalde gebieden van hun leven, zullen ze merken dat ze hulp nodig hebben. Bij de een past een stukje training en kennis, de ander is gebaat bij counseling en persoonlijke zorg en aandacht. Voor weer een ander is Connect een goede optie.

Bij Connect gaat het om herinneringen uit het verleden, pijnlijke ervaringen en/of situaties die mensen hebben ondergaan. Deze kunnen er de oorzaak van zijn dat mensen bepaalde leugens/meningen over zichzelf, anderen en God zijn gaan geloven. Vaak worden deze dan als waarheid aangenomen en hebben daardoor een effect en invloed op hoe men zich voelt, reageert en handelt.

Het doel van een Connect bijeenkomst is de hulpvrager in verbinding te brengen met God. Te wachten op Zijn tegenwoordigheid zodat Hij persoonlijk Zijn waarheid kan openbaren. Het is een gelegenheid waarbij de persoon actief reageert en focust op dat wat God laat zien. God kent ieder mens persoonlijk. Daarom weet Hij wat de wortel van een bepaald probleem is en waar genezing nodig is.

Om te kunnen wandelen in alles wat God voor ons leven heeft, moeten we er zeker van zijn dat we open voor Hem staan. Dit open staan voor Hem kan soms heel confronterend zijn, maar brengt uiteindelijk iets moois! Alleen dan kan Hij diepe genezing, herstel en heelheid te brengen in die gebieden waar dat nodig is.

Connect helpt mensen in verbinding met God te komen en door Hem veranderd worden!

 

Wanneer

Op afspraak

Afspraak maken of Vragen?
Henny Kas | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.