Running Free

Vrij van wat jou belemmert om voluit met God te leven

Is het mogelijk om op alle gebieden van ons leven werkelijk vrij te leven?  Zo ja: hoe dan? Hoe kunnen we vrij en vrijmoedig bewegen in onze roeping, gaven en talenten? In alles wat God voor ons heeft? In de curus Running Free gaan we samen op zoek naar dingen die je belemmeren in het voluit leven met God. Dingen waarvan je voelt, dat ze je gevangen houden. Met als doel: het verwerven van inzicht, geestelijke groei en vrijheid.  

Running free bestaat uit 4 cursus avonden, waar er wordt gekeken naar: 

  • Gebeurtenissen vanuit het verleden- - hoe die nog steeds effect kunnen hebben op onze manier van denken, op wat we geloven en hoe we reageren op huidige situaties. Vroegere ervaringen kunnen onze geestelijke groei belemmeren. Ze kunnen ook een negatief effect hebben op onze relatie met God en de medemens. Bij Running Free helpen we je aan de hand van Gods waarheid (door Zijn Woord en Geest) leugens te herkennen en bij de wortel aan te pakken. 
  • Relaties met andere mensen - als er ongezonde relaties/banden zijn met anderen: tijdens Running Free leer je, hoe de macht van negatieve woorden en geloften verbroken kan worden. 
  • Het demonische - hoe we vrij kunnen komen van demonische invloeden. 

Persoonlijk inzicht en groei.
Elke deelnemer krijgt een werkmap met daarin ruimte voor aantekeningen. Op de avonden zelf krijg je als het ware "les, er worden er geen prive-situaties of persoonlijke hindernissen met de groep besproken. Bij deelname is het de bedoeling dat je alle vier de avonden gaat. (Weet je van te voren dat dat niet kan, geef je dan liever op voor een volgende keer. Alle avonden hebben verband met elkaar!). Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Er is ruimte voor zo'n 25 tot 30 personen.

Bij eerdere cursussen is gebleken, dat Running Free voor de meeste deelnemers heel waardevol is. Het geeft veel inzicht in het eigen functioneren, waarom bepaalde gedragspatronen zijn ontwikkeld en hoe je er vanaf kunt komen! 

Data

Maandag avond 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari 2021  
Het is belangrijk alle vier de avonden bij te wonen
omdat de avonden op elkaar aansluiten. Er zijn geen kosten hieraan verbonden.

Tijd
start | 19.00 uur- 21.00 uur

Locatie
Verbindingsweg 38, Pand 34

Opgeven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maximaal 12 personen